opc_loader

Schapdrager

 Retour geen probleem!  Gratis verzending vanaf €150   Veilig betalen

Wanneer je een schapdrager van professionele kwaliteit wilt kopen, doe je dit het best bij een specialist op het gebied van verdekte ophangsystemen. ProBeslag, gevestigd in Amersfoort, beschikt over een ruim assortiment aan betrouwbare schapdragers met een hoog draagvermogen. Het monteren van de schapdrager doe je eenvoudig zelf dankzij de meegeleverde bevestigingsplaat en eventuele (zij)afstelling.

Een professionele schadrager met grote draagkracht

Een schapdrager verrijkt je interieur aanzienlijk. In een mum van tijd monteer je zwevende planken aan de muur in ruimtes als de woonkamer, keuken of badkamer. Op de planken kun je diverse objecten tentoonstellen, zoals je favoriete accessoires, boeken of keukengerei. Doordat er een onzichtbare bevestiging wordt gerealiseerd, hoef je je niet te storen aan zichtbare beugels, schroeven en bouten. Met onze ophangsystemen creëer je bovendien een strakke, moderne look.

Ontdek ons aanbod aan schapdragers en plaats je bestelling online

Een schapdrager van de beste kwaliteit bestel je bij ProBeslag in Amersfoort. Plaats je bestelling voor 22.00 uur en wij verwerken deze dezelfde dag nog. Heb je vragen over ons aanbod aan plankdragers of behoefte aan advies op maat? Dan bereik je ons via contact@probeslag.nl of door te bellen naar 033-258-7176.