opc_loader

Scharnieren

Professionele scharnieren voor al je meubels bestel je op ProBeslag. In onze online shop vind je onder andere softclose scharnieren, klepscharnieren, paumelles en verborgen scharnieren. Alle scharnieren zijn van hoge kwaliteit en zijn eenvoudig te plaatsen. Ga voor de Blum scharnieren met softclose of werk je deuren in stijl af met onze sierlijke paumelles.

Meubelscharnieren plaatsen

Onze meubelscharnieren zijn eenvoudig te plaatsen zo zijn er klepscharnieren welke in te schroeven zijn en deurdempers welke te plaatsen zijn in een voorgeboord gat. Het kiezen van de juiste scharnieren is belangrijk voor de functionaliteit maar ook voor de afwerking van de meubels. Zo vind je op ProBeslag naast standaard scharnieren ook scharnieren met een sierlijke afwerking of juist verborgen scharnieren voor een moderne strakke look. Alle scharnieren zijn in een paar klikken eenvoudig te bestellen.

Blum scharnieren

In ons assortiment vind je een kwalitatief assortiment aan Blum scharnieren. Zo heeft ProBeslag de populaire Blum clip top blumotion scharnieren met softclose werking. Naast de blumotion scharnieren zijn er ook deurdempers en push open stiften van Blum. Hiermee sluit iedere kast geruisloos en kun je je kasten eenvoudig greeploos openen.  De deurdempers en push open stiften zijn eenvoudig te plaatsen, ook in bestaande kasten. Bekijk alle mogelijkheden voor jouw kasten in onze online shop en ervaar het gemak.