opc_loader

Blum Clip Top Blumotion

De Blum clip top blumotion scharnieren zijn de beste softclose scharnieren op de markt. Met deze scharnieren van Blum sluit iedere kast geruisloos en zacht. De softclose techniek is geïntegreerd in de scharnier en kan ook gedeactiveerd worden bij bijvoorbeeld kleine en/of lichte deuren. Met deze scharnieren weet je zeker dat alle deuren groot en klein met de perfecte demping sluiten.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Voordelen van de Blum clip top blumotion

In onze online shop vind je meerdere varianten van de Blum clip top blumotion. Zo is er een inliggend scharnier, een half opdek scharnier en een volledig opdek scharnier. Alle softclose scharnieren bieden dezelfde voordelen waaronder:

  • Geïntegreerde softclose techniek
  • Demping kan gedeactiveerd worden
  • Adaptieve sluitkracht voor zacht en geruisloos sluiten
  • Geen beschadiging van de demping bij buiten temperaturen
  • Compatibel met diverse montageplaten

 

Plaatsing softclose scharnieren

De plaatsing van de Blum softclose scharnieren gaat eenvoudig en kan zonder gereedschap. De clip top blumotion is ideaal te combineren met bestaande CLIP montage platen. Bij het gebruik van CLIP montage platen is 3-dimensionale traploze verstelling mogelijk. Ook bij het demonteren zijn de scharnieren eenvoudig te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Alle Blum clip top blumotion scharnieren worden geleverd inclusief kruisplaten.