opc_loader

Kast afwerking

Speciaal voor het afwerken van de Blum softclose scharnieren zijn er afdekkappen. Door middel van de afdekkappen worden de Blum scharnieren netjes uit het zicht weg gewerkt. Naast afdekkappen van Blum vind je in onze online shop ook de kwalitatieve deurdempers van Blum. Met deze deurdempers maak je eenvoudig dat iedere kast softclose sluit.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Greeploze keukenkasten

Je kunt je keukenkasten sierlijk afwerken met een keukengreep of keukenknop maar voor een strakke moderne uitstraling kun je ook kiezen voor greeploze kasten. Door middel van push open stiften kun je iedere kast greeploos openen. Mooi voor in de keuken maar ook een stlijvol bij kledingkasten en andere meubelkasten. De stift is eenvoudig in een paar stappen te plaatsen. De push open stift is te plaatsen in een voorgeboord gat of te plaatsen in een speciale houder.

Softclose kasten

Om je kasten geruisloos te laten sluiten heeft ProBeslag de beste softclose scharnieren van Blum. Naast de softclose scharnieren zijn er ook deurdempers voor een softclose effect. Deze deurdempers zijn eenvoudig te plaatsen in bestaande kasten. De demper kan geplaatst worden in een boorgat of kan geplaatst worden in een bijpassende adapterplaat. Onze deurdempers en meer klepbeslag bestel je voordelig in een paar klikken online. In onze online shop kun je veilig online betalen en jouw bestelling wordt snel en verzekerd verzonden.