opc_loader

Paumelle scharnieren

Wil je paumelles van professionele kwaliteit kopen? Dan doe je dit het best bij ProBeslag, gevestigd in Amersfoort. Wij bieden een ruim assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige scharnieren, waaronder paumelles. Een paumelle is een scharnier dat bestaat uit twee losse onderdelen: een gat en een pen. Deze passen precies in elkaar, waardoor het scharnier de deur gemakkelijk uitlicht.

Resultaat:1
Resultaat:1

Paumelles kopen waarmee je jouw meubilair netjes afwerkt

Met de paumelles die je in onze webshop kunt kopen, realiseer je een sierlijke afwerking van iedere deur. In ons aanbod vind je zowel paumelles met sierknoppen als varianten met een antieke uitstraling. Naar wat voor soort look gaat jouw voorkeur? Kies je voor een stiftpaumelle van staal of een paumelle met een sierkop, vervaardigd uit messing? Wat jouw wensen nu zijn: met de paumelles uit ons assortiment verrijk je jouw meubel in een handomdraai. Al onze scharnieren zijn zeer stevig, hebben een lange levensduur en kunnen dan ook tegen een stootje. Naast paumelles, vind je de volgende artikelen in ons assortiment:

Bestel de juiste paumelles voor jouw gewenste toepassing

Wil je paumelles kopen van de hoogste kwaliteit? Bekijk dan het assortiment van ProBeslag in Amersfoort. Indien je je bestelling plaatst voor 22.00 uur, verwerken we deze dezelfde dag nog. Weet je niet goed welke paumelles je het beste kunt kopen? Bel naar 033-258-7176 of stuur een e-mail via contact@probeslag.nl, dan voorzien we je graag van advies op maat.