opc_loader

Onzichtbare scharnieren

Ben je op zoek naar onzichtbare scharnieren? In het assortiment van ProBeslag, gevestigd in Amersfoort, vind je verschillende soorten onzichtbare scharnieren in allerlei afmetingen en afwerkingen, waarmee je een onzichtbare montage realiseert. Door middel van deze verborgen scharnieren, zorg je ervoor dat de deuren naadloos aansluiten op het meubel.

Resultaat:1
Resultaat:1

Het bevestigen van onzichtbare scharnieren

Het bevestigen van de verborgen scharnieren doe je in een handomdraai. Als je gaten hebt geboord in de te scharnieren onderdelen, kun je verdekte scharnieren gemakkelijk plaatsen, zonder dat je hier extra schroeven voor nodig hebt. Let bij het kopen van de scharnieren wel goed op de dikte van de schroef. Voor verschillende diktes hout zijn er namelijk verschillende schroeven vereist. In ons assortiment vind je schroeven in verschillende afmetingen, met diverse afwerkingen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een standaard stalen schroef of een stijlvolle schroef van messing. De verdekte schroeven zijn toepasbaar op vele deuren. Naast onzichtbare schroeven en verborgen scharnieren, vind je ook stijlvolle paumelles in onze webshop. Hiermee geef je iedere deur een unieke uitstraling.

Vind de juiste scharnieren voor de gewenste toepassing

Of je nu bijvoorbeeld verborgen scharnieren, glasdeur scharnieren of klepscharnieren zoekt: bij ProBeslag in Amersfoort bestel je eenvoudig professionele (deur)scharnieren. Plaats je je bestelling voor 22.00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Als je vragen of behoefte aan persoonlijk advies hebt, stuur je een e-mail naar contact@probeslag.nl of bel je naar 033-258-7176.