opc_loader

Onzichtbare scharnieren

In ons assortiment scharnieren vind je verschillende soorten verborgen scharnieren voor een onzichtbare montage van twee delen. Door middel van deze professionele scharnieren kun je bijvoorbeeld deuren bevestigen. Door de onzichtbare scharnier sluit de gesloten deur perfect aan zonder dat er scharnieren zichtbaar zijn. Bekijk al onze verborgen en verdekte scharnieren van verschillende afmetingen en afwerkingen.

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Plaatsen van een verborgen scharnier

Onze onzichtbare scharnieren zijn eenvoudig te plaatsen. Door het boren van gaten in de te scharnieren onderdelen kun je de verdekte scharnier makkelijk plaatsen zonder extra schroeven. Let bij het kopen van de verborgen scharnieren op de dikte van de schroef, zo zijn er voor verschillende diktes hout verschillende schroeven. In ons assortiment vind je naast verschillende afmetingen ook schroeven met diverse afwerkingen. Zo zijn er standaard stalen schroeven en stijlvolle messing schroeven.

Deur scharnieren

Onze verdekte schroeven zijn toepasbaar op vele deuren. Zo vind je voor de meeste houten deuren wel een passende verborgen schroef. Naast onze onzichtbare schroeven voor het plaatsen van deuren heeft ProBeslag ook stijlvolle paumelles. Door het plaatsen van deuren met onze paumelles geef je iedere deur een eigen uitstraling. Al onze verborgen scharnieren en paumelles zijn van hoge kwaliteit en zeer stevig. Met de scharnieren van ProBeslag heb je professionele scharnieren in huis voor het eenvoudig plaatsen van je deuren.